The product is shipped within 24 hours.
We complete the order within 24 hours.
The product is covered by a one-year warranty.
You can return the product within 14 days.
Wieloletnie doświadczenie w rozkładaniu efektów dźwiękowych na zbiór zer i jedynek oraz budowaniu profesjonalnych broadcastowych urządzeń modulacyjnych, zaowocowały nową odsłoną sztandarowego reverbu TC Electronic Hall Of Fame. W Hall Of Fame 2 wprowadzono szereg udoskonaleń w stosunku do poprzednika, takich jak: nowy, bardzo poszukiwany ostatnimi czasy przez gitarzystów typ reverbu Shimmer (SHIM), ilość slotów na indywidualne presety TonePrints została rozszerzona do trzech, zaś wisienką na torcie jest zastosowana po raz pierwszy technologia MASH, rozszerzająca możliwości urządzenia o kontrolę ekspresji bez żadnych dodatkowych akcesoriów. Brzmi nieprawdopodobnie, prawda?
Za debiutującą w HOF2 technologią MASH kryje się specjalny przycisk typu heavy-duty z magnetycznym czujnikiem indukcyjnym, który prócz tradycyjnej funkcji on/off jest zdolny do rozpoznawania nacisku do 10kg, dzięki czemu dostarcza informacji do dodatkowej modulacji parametru uruchomionego właśnie stylu reverbu. W praktyce wciśnięcie i przytrzymanie przycisku uruchamia funkcję MASH, modulującej przypisany jej parametr, np. nasycenie efektu w sygnale, szybkość modulacji bądź głośność, a działanie MASH sygnalizuje dioda umieszczona w górnej części urządzenia, obok pokrętła Decay. Czyni to z przycisku wyzwalającego funkcję MASH pełnoprawny pedał ekspresji, przy czym w trybach TonePrint można przypisać mu dowolny parametr nad jakim użytkownik życzy sobie mieć kontrolę w czasie rzeczywistym.
Hall Of Fame 2 to osiem fabrycznych stylów: Room, Hall, Spring, Plate, Church, Shim, Mod, LoFi oraz trzy sloty TonePrint, również z fabrycznie zainstalowanymi stylami TP, które w każdej chwili można wymienić na ustawienia własne, opracowane w domowym zaciszu za pomocą darmowego Tone Print Editora. Przestrzenność brzmienia zapewniają wejścia i wyjścia stereo, a komfort pracy układ true bypass, również z możliwością buforowania.
Główne cechy: